Design a site like this with WordPress.com
Per començar

CV Brisa Rebés Espí

Peratallada, Catalunya 1981, començo el meu recorregut amb la dansa i la música als 4 anys a Palafrugell amb la Núria Vives i la Rita Ferrer.


Membre de la Companyia infantil d’animació i espectacles de balls de saló Plis Plas Balls, dels 8 anys fins els 14 à l’Empordà, amb Mari Carmen Tejada, on començo també a donar classes. Segueixo formant-me en Medalla de Plata de Balls de Saló a Quick Step a Girona i Ball de Saló de Competició D a l’Escola de BallCentre de Sants, Barcelona 1999.


Segueixo una formació professional en dansa (contemporània, clàssica, hip-hop, jazz i oriental) a Barcelona i Girona, amb Munique Neith, Ana Roblas, Maria Elvira Buck-Gili, Pilar Torras, Susi Kellerman, Patricia Cabau i Josean Torres, 2000-2008


Accedeixo al Conservatori Superior de Dansa de Barcelona (Institut del Teatre) on estudio la Pedagogia de la Dansa amb Avelina Argüelles, Maria Pujol, Guillermina Coll, Víctor Molina, Neus Fernández, Nuria Plana, Montse Lloret, Roberto Fratini, Agustí Ros i molts altres grans professores i professors, 2008-2011.


Alterno els estudis amb el treball, donant classes de dansa oriental, balls de saló, dansa creativa per adults, infants i persones amb atenció especial a Barcelona i Palafrugell.

Ballarina i músic amb la companyia Perkimba (Neus Fernández i Thierry Hochstätter) 2010-2013.

Participo com assistent de moviment a Tancredo Tavares en la coreografia de l’espectacle Drumming+ de la companyia de Percussió We Spoke, Lausanne 2012.


Aprofundeixo els estudis en Pedagogia, Música i Moviment a l’Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra 2011-2012 dins del programa ERASMUS amb Gaby Chrisman, Mira Daniel, Ruth Giannada, Anne-Sophie Casagrande, Dominique Rey, Christine Thomas, Jean-March Aeschimann, Sylvie Morgenegg i Silvia del Bianco.

Realitzo les pràctiques i l’assistencia de moviment a la pedagogia de la Rítmica Jaques-Dalcroze amb infants de 4 a 11 anys a l’Escola Primària En Sauvy (Grand-Lancy) amb Cécile Polin Rogg, professora de l’Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra i també amb Sandriene Gampert i Veronique Aeschimann i Anne-Claire Rey-Bellet al mateix Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra, setembre 2012 – 2013.

Professora de Balls de Saló a l’Ècole Club Migros de Ginebra 2011-2014


Laboratori Keep Moving amb Merce Boronat, Barcelona 2014.

Titulada en Pedagogia de la dansa al Conservatori Superior de Dansa, Institut del Teatre, Barcelona 2015.


Tallerista convidada a les 2es jornades Moviment i Llenguatges de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació, Universitat de Girona 2015.Redacció del capítol 17 del Llibre “Movimiento y lenguajes, de la experiencia sensoperceptiva a la conciencia y al pensamiento” (Editorial Graó)


Coreògrafa i càstings per anunci TV “Nosa Protect” 2016


2016: Participació al Musicals Grans Èxits de Musicals amb Nina, direcció Daniel Anglès i direcció musical Xavier Torras (Teatre Tívoli Barcelona febrer 2016 i Camp de Mart Tarragona, Juliol 2016, obertura Festival d’estiu de Música de Tarragona).


Actuació a Valls, dansa contemporània “Mercurio” amb Amaia Dorronsorro (En Dantza) Juliol 2016


Espectacle La Saga des Geants a Ginebra (Suïssa), Companyia Royal de Luxe (Nantes) setembre 2017


Coreografia i direcció escènica espectacle Cor Geriona entre musicals Festival Porta Ferrada Sant Feliu de Guíxols, agost 2018.Coreografia i posada en escena espectacle Nadals amb Cor Geriona, desembre 2018.


Formadora “Ritme i Moviment, eines per l’ensenyament” al Campus de Cultura Popular de Girona – 16è i 17è Curs d’estiu de cultura popular i tradicional Festival Undàrius de Girona 2017, 2018 i 2021.

Postgrau Arts Escèniques i Acció Social. Institut del Teatre 2021-2022

Tallerista d’expressió corporal a les inauguracions de les Taules Comunitàries de l’Escola de la Gent Gran dels CAP de Sant Gervasi i Vallcarca. Febrer 2022

Membre a l’espai de Salut EstarBé, Av.República Argentina 167 Barcelona 2020

Membre de l’Altell, a Mas d’en Ferran. Allotjament entre l’Art i la Natura 2022

@brisarebesespi

@masdenferran